Activitat per a famílies amb infants de 0 a 6 anys.
20 SET / 18 OCT / 22 NOV / 13 DES
Grup 1: 17:30 – 18:20 (1-2 anys)
Grup 2: 18:30 – 19:20 (3-6 anys) 

27 SET / 25 OCT / 29 NOV / 20 DES
Grup 3: 17:30 – 18:20 (0-15 mesos)
Grup 4: 18:30 – 19:20 (2-4 anys)

Per a famílies amb infants d’1 i 2 anys (Grup 1)

A través de diferents sons, melodies, jocs de ritme i moviment, diversos materials, instruments i molta creativitat, ens endinsarem en una nova manera d’entendre, aprendre i gaudir la música. 

Per a famílies amb infants de 3-6 anys (Grup 2)
“La música és més potent que qualsevol altre mitjà per a l’educació” Plató
Amb l’ajuda dels pares i a través del joc, anirem introduint de forma progressiva els conceptes bàsics del llenguatge musical a partir d’activitats i materials que fomentin experiències vivencials i lúdiques, amb l’ implicació de tot el cos i els sentits, i que ajudin a que els continguts musicals es vagin integrant d’una forma natural i espontània. 

Per a famílies amb infants de 0 a 15 mesos (Grup 3) 
“El que serem com a músics parteix del que hem fet quan érem bebès” E. Gordon 
Quan un infant neix, l’oïda és el seu sentit més desenvolupat i representa el vincle més conegut amb el món que l’envolta. Aquest vincle ja es va començar a forjar dins del ventre de la seva mare, quan l’únic contacte amb el món exterior eren els sons, i amb els que va anar construint la seva pròpia percepció del món físic. Aquí es on van començar els seus aprenentatges, amb el desenvolupament de la memòria i la capacitat de relacionar diferents estímuls. En el moment de néixer i en els següents mesos, podem potenciar moltíssim les seves capacitats i habilitats a través de la música. 
Els sons, les cançons, el moviment i el contacte estimulen el seu cervell i sentits afavorint totes les àrees del seu desenvolupament, millorant la psicomotricitat i comunicació i disminuint l’ansietat i malestars. Alhora que ajuda a crear i potenciar els vincles afectius amb els seus pares i referents més propers.

Per a famílies amb infants de 2 a 4 anys (Grup 4) 
Tots els infants tenen una aptitud natural per a la música, i aquesta aptitud floreix i es desenvolupa si els envoltem d’un ambient musical ric. Quan això es dona, els infants aprenen a cantar, ballar, improvisar… amb la mateixa naturalitat i mesura que aprenen a parlar i a caminar. 
Treballarem a partir d’activitats que fomentin experiències vivencials a través del joc, l’experimentació, la creació, el moviment i l’expressió…, on els continguts musicals es van integrant d’una forma natural i espontània que permetrà desenvolupar unes capacitats musicals que serviran de base sòlida per als futurs aprenentatges.

El preu per als nens i nenes des socis i sòcies és de 12€ la sessió i per a no socis o sòcies el preu és de 17€ la sessió. (El pagament es farà quadrimestral)
Per poder obrir grup han de ser mínim 7 infants.
Les sessions no són recuperables, intercanviables i no es tornen els diners. Un cop iniciat el quadrimestre, es tancaran les inscripcions a no ser que el grup estigui a una capacitat inferior del 50%.